Appartement 3

Appartement kopen aan het water in Residentie de Zeester - nr 3.

  • Prijs € 555.000,– v.o.n. (excl. btw).
  • Totale woonoppervlakte: 85,1 m².
  • Oppervlakte terras: 11,2 m².

Appartement kopen om te verhuren

Appartement kopen in Zeeland aan het water. Dat is de moeite waard.

Dit appartement met bouwnummer 3 heeft net als alle andere appartementen in Residentie de Zeester een schitterend uitzicht over het water. Overweegt u een appartement te kopen in Zeeland aan het water, dan ligt Nationaal park de Oosterschelde hier aan uw voeten. De appartementen liggen zo gunstig dat u de gehele dag kunt genieten van een schitterend uitzicht. Van zon opkomst tot aan het moment dat de zon weer onder gaat. Absoluut een unieke kans om uw eigen locatie aan het water te kopen. Meer informatie kunt u ook vinden op: Residentie de Zeester

Zoekt u een recreatiewoning te koop aan het water? Dan is dit uw kans. Dit appartemens is te koop in Zeeland met zeezicht (Oosterschelde). U kunt dit appartement kopen om te verhuren. Dan gaat u investeren in een appartement voor verhuur. Een verhuurplicht is er echter niet dus u kunt deze recreatiewoning aan het water kopen ook enkel voor eigen gebruik.

In Residentie staan ook Penthouses te koop. Deze appartementen liggen op de bovenste verdieping van Residentie de Zeester en hebben allemaal zicht op het water.

Wilt u meer informatie of wenst u een afspraak met de makelaar? Gebruik dan deze link voor het maken van een afspraak.

Klik voor meer afbeeldingen op één van de onderstaande foto’s.