Titel

Subtitel

Investeren in een vakantiewoning op Vakantiepark Wulpdal is waardevast investeren in de toekomst. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van de vakantiewoning, kunt u deze zorgeloos laten verhuren door Roompot Projects. Zo profiteert u van een uitstekend rendement en hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud, bezetting en administratie. U wordt volledig ontzorgd terwijl uw vermogen groeit.

CTA BUTTON

Het park

Luxe woningen op toplocatie

Stelt u zich eens voor dat u een luxe vakantiewoning in het zalige Zeeland bezit. Een plek om naartoe te gaan wanneer u dat wilt en die voor u verhuurd wordt als u er zelf niet bent. Zodat u zorgeloos kunt genieten en tegelijkertijd vermogen opbouwt. Op het Zeeuwse eiland Tholen, aan de oever van Nationaal Park Oosterschelde, kan het. Daar wordt aan de rand van het schilderachtige dorpje Sint-Maartensdijk (Smerdiek in Zeeuws dialect) Vakantiepark Wulpdal gebouwd. Een luxe familiepark in een groenrijke omgeving met 120 moderne vakantiewoningen en voortreffelijke voorzieningen, zoals een parkshop met verse (streek)producten, een restaurant met terras, een fitnessruimte en een natuurspeeltuin. Het park is rustig, ruim en biedt veel privacy.

Titel

Subtitel

Stelt u zich eens voor dat u een luxe vakantiewoning in het zalige Zeeland bezit. Een plek om naartoe te gaan wanneer u dat wilt en die voor u verhuurd wordt als u er zelf niet bent. Zodat u zorgeloos kunt genieten en tegelijkertijd vermogen opbouwt. Op het Zeeuwse eiland Tholen, aan de oever van Nationaal Park Oosterschelde, kan het.

Contact

Mail ons

    Bekijk route