Rendement

waardevast investeren in de toekomst

Investeren in een vakantiewoning op Vakantiepark Wulpdal is waardevast investeren in de toekomst. De woning staat op een ruim perceel (eigen grond) en kan op basis van diverse modellen en interieurs volledig naar eigen wens gebouwd en ingericht worden. De vakantiewoning kunt u zorgeloos laten verhuren. Zo profiteert u van een goed rendement en hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud, bezetting en administratie. U wordt volledig ontzorgd terwijl uw vermogen groeit.

voordelen:

• waardevaste investering
• eigen grond
• kavels gemiddeld ruim 500 m²
• minimale afschrijving
• 100% verhuurbaar
• veel privacy
• keuze uit diverse modellen en inrichtingen
• begeleiding tijdens aankoopproces

Aankoopprocedure

in 7 stappen

STAP 1: ORIËNTEREN

U heeft de eerste stap al gezet en bent u aan het oriënteren op het aankopen van een recreatiewoning. U zit vast met een boel vragen. Wat is het doel van de aankoop? Wilt u zelf gebruik maken van de woning? Welke locatie is ideaal? Wij helpen u graag in dit proces om tot de juiste woning te komen.

Stap 2: BEZOEK OPEN DAG

U bent na het lezen van de brochure enthousiast geworden maar vindt het nog te vroeg voor een afspraak. Bezoek dan één van onze open dagen om zo op eigen gelegenheid een kijkje te nemen op het park. De wegen van fase 1 liggen er en de eerste 50 kavels zijn al uitgezet. U kunt dus exact zien waar de woning gaat komen waar uw voorkeur naar uitgaat.

STAP 3: RESERVEREN

U kunt als aspirant-koper uw interesse kenbaar maken door een vakantiewoning vrijblijvend te reserveren door contact op te nemen met onze makelaars via tel: 085-0080809 of verkoop@vakantieparkwulpdal.nl.

STAP 4: AFSPRAAK

Na uw reservering maken onze makelaars een afspraak met u. In een persoonlijk gesprek krijgt u alle informatie over de verschillende mogelijkheden en condities van de aankoop, de prijzen, de meerwerk opties, de fasering van het park, de financieringsmogelijkheden, de fiscaliteiten en de beheer- en verhuurmogelijkheden van uw vakantiewoning op Vakantiepark Wulpdal

STAP 5: AANKOOP

Na uw definitieve keuze krijgt u de koop-/aannemingsovereenkomst ter ondertekening aangeboden. Indien gewenst, is voor u als koper een financieringsvoorbehoud opgenomen. Binnen veertien dagen na ondertekening van deze overeenkomst dient u als koper een waarborgsom of bankgarantie te deponeren bij de projectnotaris.

STAP 6: PASSEREN AKTE

De projectnotaris zal u uitnodigen om de akte van levering en eventueel de hypotheekakte op het kantoor te laten passeren. Dit gebeurt uiterlijk 6 weken vóórdat de bouw van uw woning  zal starten.

STAP 7: OPLEVERING EN OVERDRACHT

Wanneer de woning  gereed is voor het gebruik, wordt deze aan u als koper opgeleverd en officieel overgedragen. Voor deze oplevering ontvangt u tijdig een uitnodiging. Indien u zelf niet aanwezig kunt of wenst te zijn, kunt u de oplevering via een machtiging laten verzorgen door een bouwkundig bureau. In het geval van verhuur stelt u de woning na oplevering verhuurgereed ter beschikking aan de verhuurorganisatie.