Bezoek ons van 17-19 maart 2023 op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht.

Blijft het bij dromen of zet jij met een bezoek aan stand 632 op de Second Home Beurs, de eerste stap naar een schitterende investering aan Nationaal Park de Oosterschelde. Het grootste natuurpark van Nederland.

We zien je graag op de Second Home Beurs in Utrecht van 17-19 maart.

Appartement kopen

aan de Oosterschelde

Een appartement kopen in Zeeland is absoluut genieten. Zeker als u ook tegelijkertijd wilt investeren in de toekomst? Dat kunt u beide doen bij “Residentie De Zeester” aan de oever van de Oosterschelde. Dit schitterende complex bestaat uit 13 luxe recreatie appartementen en wordt momenteel gebouwd aan de oever van Nationaal Park de Oosterschelde in Zeeland. De prijzen van onroerend goed blijven stijgen. Dit is geen eenmalige trend maar een vast gegeven over de afgelopen decennia. Momenteel zijn er nog slechts 5 te koop.

Appartementen in Zeeland

Luxe recreatie appartementen in Zeeland op een toplocatie aan het water.

 

 

Appartement aan het water kopen op een unieke locatie in Zeeland.

Stelt u zich eens voor dat u een luxe vakantie appartement in het geweldige Zeeland bezit. Een plek om naartoe te gaan wanneer u dat wilt en die voor u verhuurd wordt als u er zelf niet bent. U kunt dus een appartement kopen aan het water waarvan u zorgeloos kunt genieten en tegelijkertijd vermogen opbouwt. Op het Zeeuwse eiland Tholen, aan de oever van Nationaal Park Oosterschelde, kan het. Daar is aan de rand van het schilderachtige dorpje Sint-Maartensdijk (Smerdiek in Zeeuws dialect) Residentie De Zeester gebouwd. Zoals u kunt zien is de bouw inmiddels gereed en kunt u de diverse appartementen bezichtigen op afspraak.

 

Appartement aan het water

Nieuwbouw appartementen op Tholen